Ia Ianuari, o le faʻatauga i totonu o le atunuʻu o excavators siʻitia e sili atu i le 57% tausaga i lea tausaga, ma o masini faufale na faia se amataga lelei i le Tausaga o le Loong Year.

O le Tausaga o le Dragon na aumaia tala fiafia mo le gaosiga o masini faufale, faatasi ai ma le faʻatauga i totonu o le atunuʻu o excavators siʻitia e sili atu i le 57% tausaga i lea tausaga ia Ianuari.O le aofa'i o le fa'agaioiina o masini faufale i totonu o le atunu'u sa maitauina foi le si'itia tele, ma fa'ailoa mai ai se amataga lelei o le tausaga mo lea vaega.

E tusa ai ma faʻamaumauga mai le China Construction Machinery Industry Association i luga o kamupani gaosi oloa tetele, o le aofaʻi o 12,376 excavators o ituaiga eseese na faʻatau atu ia Ianuari 2024. O lenei fuainumera mataʻina o loʻo atagia mai ai le tuputupu aʻe o le 57.7% i lea tausaga ma lea tausaga, e faʻamaonia ai le malosi o le manaʻoga. mo masini faufale i le maketi i totonu o le atunuu.

Ningbo Flag-Up Hydraulic Co., Ltd. ua faia se sao taua i le ausiaina o lenei manaoga tuputupu aʻe, ona o oloa a le kamupani o loʻo faʻaaogaina lautele i masini faʻainisinia, masini eli koale, masini uafu, ma mea e siiina ma felauaiga.Faatasi ai ma le taulai atu i le ofoina atu o meafaigaluega maualuga ma faatuatuaina, Ningbo Flag-Up Hydraulic Co., Ltd. ua avea ma paaga faatuatuaina mo le taitaia o pisinisi i totonu o le atunuu e pei o Xiangyang Intelligent, XCMG, Sany, ma Zoomlion.

O le si'itia o le fa'atauina o masini faufale ma le si'itia atoa o le fa'aogaina o masini faufale i totonu o le atunu'u, ua fa'ailoa mai ai le malosi o le maketi mo masini faufale.O lenei fa'atupulaia o se fa'amaoniga lea o le maufetu ma le gafatia o le alamanuia o masini faufale, a'o fealua'i i lu'itau eseese ma o lo'o fa'aauau pea i le tulaga o le tamaoaiga o lo'o i ai nei.

O le faʻateleina o le faʻatauga o le excavator e atagia mai ai foi le malosi o le Ningbo Flag-Up Hydraulic Co., Ltd., lea sa avea ma meafaigaluega i le tuʻuina atu o masini eletise mo le tele o faʻaoga masini faufale.Faatasi ai ma se taulaiga malosi i le fou ma le alualu i luma faatekinolosi, ua faatuina e le kamupani o ia lava o se tagata autu i le gaosiga o masini faufale, e saofagā i le tuputupu aʻe atoa ma le atinaʻe o le vaega.

A'o fa'aauau pea ona si'itia le mana'oga mo masini faufale, o kamupani e pei o Ningbo Flag-Up Hydraulic Co., Ltd. ua sauni e faia se sao taua i le fa'amalieina o lenei mana'oga fa'atupulaia.E ala i le tuʻuina atu o masini eletise faʻapitoa ma faʻatuatuaina, o loʻo faʻatulagaina lelei le kamupani e faʻafetaui manaʻoga o le taʻitaʻia o pisinisi i totonu o le atunuʻu ma saofagā i le faʻalauteleina o le gaosiga o masini faufale.

O le mataina o le faatinoga o le vaega o masini faufale ia Ianuari o loʻo faʻaalia ai lona maufetuunaʻi ma le gafatia mo le faʻatupulaia pea.O lenei tulaga lelei e fa'ailoa lelei mo kamupani e pei o le Ningbo Flag-Up Hydraulic Co., Ltd., o lo'o taulamua i le tu'uina atu o meafaigaluega taua ma lagolago mo le fa'aauauina o le manuia o le alamanuia.

E tusa ai ma le faʻatupulaia o le faʻatauga o le faʻatauga mai lea tausaga i lea tausaga, o loʻo faʻamaonia ai le faʻatulagaina o masini faufale mo se tausaga manuia i luma atu.Faatasi ai ma le manaoga mo meafaigaluega faufale o loʻo faʻatupulaʻia, o kamupani e pei o Ningbo Flag-Up Hydraulic Co., Ltd. o loʻo faʻapipiʻiina lelei e faʻaogaina avanoa tau maketi ma faʻamalosia atili ai lo latou tulaga o ni faʻatau oloa autu i le alamanuia.

O le amataga lelei o le Tausaga o le Dragon mo le gaosiga o masini faufale e atagia ai le maufetuunaʻi ma le fetuutuunai o le vaega, faʻapea foʻi ma le taua tele o loʻo faia e kamupani e pei o Ningbo Flag-Up Hydraulic Co., Ltd. i le faʻatupulaia o lona tuputupu aʻe ma le manuia.A o faagasolo le tausaga, o loʻo sauni le alamanuia mo le faʻalauteleina atili, faʻaalia le tele o avanoa mo kamupani e olaola ma saofagā i le faʻaauau pea o le alualu i luma o le vaega o masini faufale.


Taimi meli: Feb-23-2024