“Tagata Tagata Aso Taitasi” itulau atoa!Fa'ailoga atoa mo le "The World's Nu. 1 Crane"

Super cranes, masini talipupuni tetele, "Deep Sea No. 1" gaosiga ma le faʻapipiʻiina o suauu ... I tausaga talu ai nei, o loʻo maua ai e le fale gaosi meafaigaluega a loʻu atunuʻu le tele o tala lelei ma taunuuga manuia.Ina ia faʻaalia le matagofie o le "auupega sili ona taua a le atunuʻu", "People's Daily" na faʻalauiloaina se faasologa o lipoti faʻapitoa, i le aso 7 o Iuni, o le "lalolagi muamua o le crane" XCA2600 na faʻaalia i luga o le 18 itulau atoa o le "People's Daily. ", avea ma mataupu muamua o le faasologa.

talafou01

Na faailoa mai e le Failautusi Aoao o Xi Jinping, o le gaosiga o meafaigaluega o le pito i tua lea o le fale gaosi oloa.E manaʻomia le faʻateleina o tupe teufaafaigaluega, faʻamalosia suʻesuʻega ma atinaʻe, faʻavaveina le atinaʻe, taumafai e nofoia le maualuga o le lalolagi, pulea le aia tatau e tautala ai i tekinolosi, ma avea lo tatou atunuʻu o se atunuʻu gaosiga faʻaonaponei.Mai le 2017 i le 2023, XCMG fa'atuputeleina le maualuga maualuga o le si'itia o va'aiga va'aiga uma mai le 1,200 tone i le tele o le lalolagi 2,600 tone, ma fa'ateleina le maualuga o le si'i mai le 100 mita i le 160 mita.O ana fa'ailoga autu o fa'atinoga o lo'o tulaga muamua i le lalolagi.

Mai le tuʻuina atu o manatu e faʻaliliuina i latou i ata, o laʻasaga uma o le XCA2600 o le laasaga muamua lea i le lalolagi, ma o tekinolosi uma e suʻesuʻeina mo le taimi muamua.I lalo o le tulaga o le tele o tone, so'o se fa'atuputeleina o le maualuga o le si'itia o se lu'itau tele i le malosi fa'atekinisi atoatoa o le oloa.I lenei tulaga, o le au faʻatekinisi XCMG na mamanuina le XCA2600 boom o se "super fishing rod" faʻatasi ai ma se fausaga faʻapitoa e tolu-dimensional, ma faʻapitoa faʻatulagaina se fausaga faʻalavelave mo ia - e ala i le tosoina o le pito i luga ma le faʻamalosi i le pito i lalo, le malosi o le ua faateleina le boom.E le gata i lena, ua atiina ae foi e le XCMG Heavy Duty's All-Terrain Crane Research Institute se "super-lift one-button fixed-length tensioning" galuega faapitoa mo le XCA2600.O le faiga faʻapipiʻiina i luga o le XCA2600 e mafai ona faʻafetaui saʻo le vevesi o maea uaea uʻamea i itu uma e lua e tusa ai ma suiga o le siosiomaga ma tulaga faigaluega, ma fetuutuunai le deformation lateral o le boom i soo se taimi, ina ia le boom i taimi uma i se saʻo. setete ma o loʻo i ai le malosi sili ona maualuga.


Taimi meli: Oke-10-2023